Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 05 мар, 09:52 ч.
3128 Регулируем ринг за торта - правоъгълен
12 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
РАЗМЕР

  • ОТ 10 ДО 18 СМ

  • ОТ 16 ДО 28 СМ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Регулируем ринг за торти - Правоъгълен

Правоъгълен ринг за торти и кексове, направен от изключително качествена неръждаема стомана.

Металната форма за торти е практичен артикул, който ще Ви помогне да постигнете идеалната форма на Вашата торта, пица, баница и всякакви сладкиши.

Формата е лесна за използване и е с регулираща правоъгълна форма. Перфорираната рамка за тарт е особено лесна за работа и гарантира свеж резултат при печене благодарение на перфорираните страни от неръждаема стомана.

Когато се използва върху тавата за печене, моля, поставете под нея тава за многократна употреба или хартия за печене. Сладкишът може лесно да бъде изваден от рамката. Преди употреба нанесете противозалепващ спрей за печене или намажете леко рамката с мазнина.

Използва се в сладкарници от висок клас за производство на сладки и пикантни сладкиши, изработена от неръждаема стомана, безопасна за съдомиялни машини. Професионален дизайн. Материал: неръждаема стомана Размер: 7 x 7 смm / H 2 см Повърхност: сатенен завършек

Височина на борда: 5 см.

Предлага се в 2 размера: от 10 до 18 см. и от 16 до 28 см.



160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:26 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 558
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar