Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 05 мар, 09:52 ч.
1533 КУХНЕНСКИ ЧЕРПАК НЕСИ
5 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Чудовище от Лох Нес, черпакът Неси е перфектен подарък за всяка кухня

Ако търсите нещо, което да ви кара да се усмихнете, щом влезете в кухнята, тук сте открили точно такава кухненска джаджа в лицето на необикновения ни, кухненски черпак Неси! Черпакът Неси е очарователна алтернатива на скучния и обикновен черпак за супа, когото превъзхожда по безброй много причини.


Черпакът Неси притежава четири крачета, на които може да застане изправен върху кухненския плот или на дъното на тенджерата със супа. Щом видите дръжката на този необикновен черпак да се подава от някоя тенджера или купа, докато минавате през кухнята, е почти сигурно, че ще забравите накъде сте тръгнали. Неси е не само красив на вид, но и изключително полезен и практичен. Черпакът Неси е подходящ за студени и топли супи и сосове, благодарение на материала си на изработка. Черпакът е направен от специфичен вид пластмаса (Ripstop), която е напълно безвредна за здравето и е предназначена именно за производство на хранителни съдове. Вътрешната част на черпака има лъскаво, полиуретаново покритие, осигуряващо допълнителна термоустойчивост на продукта, което го прави подходящ за поставяне във врящи течности.


Ако ви се карат, когато купувате безполезни неща, които не се ползват, със забавния черпак Неси това няма отново да се случи, защото той е нещо, от което всеки се нуждае в дома си. Това го прави страхотен подарък за жена и едно от онези неща, от които самите вие няма да искате да се лишите, особено ако обичате да похапвате леща, боб, супа, яхния, таратор или често сервирате сосчета.

Материал: пластмаса

Размери: ширина:11cm, височина:26.5cm, дълбочина:3.5cm


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 368
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar