Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 11 мар, 08:07 ч.
1844 Кухненски инструмент за карвинг
5 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Кухненски инструмент за карвинг

Като всеки занаят, карвингът също изисква специфичните за себе си оръдия на труда или инструменти за работа. Ако все още не сте съвсем наясно дали задълбочено искате да усвоите това умение, е по-добре първоначално да се спрете само на малко ножче за декорация. Неговото острие е по-тънко от стандартните, което го прави по-удобно в зеленчуковото ювелирство.

Предлагаме ви инструмент за карвинг и плодови топчета, изработен от неръждаема стомана с пластмасова дръжка. С тази лъжица ще създадете най-атрактивните плодови десерти и декорации. Тя има две страни, като с едната страна лесно издълбавате малки топчета от пъпеш, диня или други меки плодове, а с острата част изрязвате различни декорации.

За различни летни коктейли, декорации на торти или сладолед или за плодова салата, поднесена по необичаен начин - тази страхотна джаджа ще ви стане любима!

Материал: метал.

Размери: 18 см.


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:10 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 286
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar