Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 05 мар, 09:52 ч.
0869 Селфи стик и статив за телефон с блутут бутон за снимане
14 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • ЧЕРЕН

  • БЯЛ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


2в1 Селфи стик и статив за телефон с блутут бутон за снимане

Многофукционален Алуминиев Bluetooth селфи стик с дистанционно+ регулируем статив монопод за iPhone и Android. Устройството може да извършва функциите на статив, като основата му се разтваря на 3 крачета, а в прибрано състояние може да се използва като автоматичен селфи стик.

Характеристики:

Перфектен за селфита и стрийминг на живо. Интелигентният статив позволява удобно позициониране на селфистика, а силиконовите крачета предотвратяват подхлъзването.

Подвижното дистанционно управление осигурява широка гама от приложенията на селфи стик. Захранван от универсална батерия CR1632, тя ви позволява да направите до 5000 снимки. Работи в диапазон от 10м.

Стика се разгъва на дължина от 864 мм и е изработен от висококачествена алуминиева сплав. Стативът държи смартфона сигурно, не е нужно да се притеснявате за падането му. Съвместим е със смартфони с ширина от 58 мм до 88 мм. Можете лесно да промените ориентацията на телефона от портретна към пейзажна, благодарение на 360 градусово завъртане.

Компактните размери и тегло на сгънатия селти селфик (само 185 мм, 140 грама) ви позволяват да го носите почти навсякъде.



160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:21 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 505
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar