Зарядни с USB

Оценка 4.8 от 13 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 996 обяви
TOP обява
Не е указана
5 лв
гр. Силистра, Център
10 лв
гр. Силистра, Център
TOP обява
Не е указана
22 лв
5 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
10,40 лв
гр. Велико Търново, Център
4,50 лв
гр. Сливен, Център
10 лв
16 лв
гр. София, Студентски град
4 лв
гр. Благоевград, Широк център
15,90 лв
гр. Варна, Център
20 лв
гр. Велико Търново
Не е указана
гр. Долни Дъбник, Плевен

USB кабелите днес са изключително нужни аксесоари, особено за хората, които разполагат с множество различни телефони. Конекторите в краищата си могат да са различни - Micro USB и USB или USB 3.0 и т.н. Защо се използват за включване в зарядното, какво е предназначението им и наличните в онлайн обявите на Bazar.bg видове?

За какво се използват USB кабелите

Като цяло, в почти всички случаи пристигат в комплект с отделните телефони, когато ги купите, но се случва по някаква причина, аксесоарът да се повреди и да се наложи покупката на нов. Предназначението им предимно е да правят връзката между зарядното устройство и мобилното такова. Могат обаче да се използват и като преход за високоскоростен обмен на данни между компютър и джаджата. Конекторите в краищата е вероятно да са различни - Micro USB или USB 3.0 и т.н.

За да се уверите, влезте дори и в този момент онлайн на Bazar.bg и разгледайте наличните обяви. Тук Ви очаква:

  • всеки ден нови предложения;
  • изгодни оферти;
  • нови и втора ръка аксесоари;
  • бърз контакт с продавача и извършване на сделка.

Как да изберем

Важно е да се уверите какъв е порта на телефона и да вземете класически USB кабел. Това обикновено е Micro USB или USB 3.0 за включване в зарядното. Разбира се, възможните комбинации на конектори могат да бъдат множество, но за по-голяма конкретика, посетете онлайн обявите на Bazar.bg, където цените са без конкуренция.

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за USB кабели в гр. София Обяви за USB кабели в гр. Варна Обяви за USB кабели в гр. Пловдив Обяви за USB кабели в гр. Стара Загора Обяви за USB кабели в гр. Велико Търново Обяви за USB кабели в гр. Бургас Обяви за USB кабели в гр. Димитровград Обяви за USB кабели в гр. Хасково Обяви за USB кабели в гр. Добрич Обяви за USB кабели в гр. Габрово Обяви за USB кабели в гр. Плевен Обяви за USB кабели в гр. Казанлък Обяви за USB кабели в гр. Шумен Обяви за USB кабели в гр. Русе Обяви за USB кабели в гр. Ямбол Обяви за USB кабели в гр. Благоевград Обяви за USB кабели в гр. Горна Оряховица Обяви за USB кабели в гр. Монтана Обяви за USB кабели в гр. Асеновград Обяви за USB кабели в гр. Видин Обяви за USB кабели в гр. Пазарджик Обяви за USB кабели в гр. Ихтиман Обяви за USB кабели в гр. Търговище Обяви за USB кабели в гр. Враца Обяви за USB кабели в гр. Свищов Обяви за USB кабели в гр. Дупница Обяви за USB кабели в гр. Сливен Обяви за USB кабели в гр. Севлиево Обяви за USB кабели в гр. Сандански Обяви за USB кабели в гр. Костенец Обяви за USB кабели в гр. Перник Обяви за USB кабели в гр. Силистра Обяви за USB кабели в гр. Кърджали Обяви за USB кабели в гр. Сопот Обяви за USB кабели в гр. Омуртаг
Подобни предложения: Добри марки китайски телефони , Водо прахо и удароустойчиви телефони , Обяви Угърчин днес