Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 10 ян, 11:19 ч.
Продава КЪЩА, с. Козлодуйци, област Добрич
53 000 лв (530 лв. кв. м.)
Тип сделка: Продава Къща в с. Козлодуйци

Квадратура: 100 кв. м.
Описание
КОЗЛОДУЙЦИ, ПАРЦЕЛ С ДВЕ КЪЩИ, 53000ЛЕВА.

Код оферта: 23715

Брокер недвижими имоти: Боряна Борисова - 0894/458444.

Предлагаме селски имот, находящ се в началото на с. Козлодуйци на асфалтов път. В парцело, който е с площ от 1330кв.м има две къщи и стопански постройки. Малката къща се състои от антре, две стаи и кухня. Голямата къща има голяма маркиза, три стаи и допълнително антре, маза. Банята с тоалета са между двете къщи. Имотът е за ремонт, но има подменена дограма.

ТАЗИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ОФЕРТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА www.rudikey.bg

РУДИ КЕЙ': Компанията предлага всички необходими юридически и технически проверки на имота, както и възможностите за оптималната им реализация, организира всички етапи на сделка за покупко-продажба или наемни отношения до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Съдейства за отпускане на банкови кредити при възможно най-добри условия за клиента. Компанията е регистрирана по ЗЗЛД като администратор на лични данни, което гарантира сигурността на клиентите. Ако проявявате интерес към тази оферта, необходима Ви е допълнителна информация, желаете да направите оглед на имота, оставаме на Ваше разположение.

Брокер недвижими имоти: Боряна Борисова - 0894/458444.
В Bazar.BG от 09 юни 2021г.
Последно активен вчера в 06:57 ч.
с. Козлодуйци
Добрич
Карта
Преглеждания: 688
Отмени
с. Козлодуйци, Добрич
 
Обратно към обявата