Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 31 ян, 10:26 ч.
Продава КЪЩА, с. Острица, област Русе
23 990 лв (218 лв. кв. м.)
Тип сделка: Продава Къща в с. Острица

Квадратура: 110 кв. м.
Описание
РЕАЛ БЪЛГАРИЯ продава масивна къща с дворно място в живописното с. Острица. Селото се намира на 45 км. от гр. Русе, на 12 км. от гр. Две Могили и на 15 км. от главния път Русе-София.
Острица е добре устроено село, електрифицирано, водоснабдено и с изградени комуникационни мрежи. Работят кметство, пощенски клон, читалище с библиотека, църква и различни търговски обекти. Населението е около 350 човека.
Селото е разположено в долината на река Черни Лом, известна с неповторимата си природа и близостта си до средновековния град Червен, пещерата Орлова чука и девическия манастир Св. Марина.
Имотът, който Ви предлагаме е масивна къща със застроена площ от 110 кв.м. Функционалното разпределение на имота е следното: първи етаж - коридор, 2 стаи, кухня, вътрешна баня /с възможност за изграждане на тоалетна/ и маза; втори етаж - коридор, 3 стаи и дрешник. Външна тоалетна. Подходът към втория етаж е посредством външни стъпала. Ревизиран покрив, без течове. Наличие на допълнителни селскостопански постройки с възможност за отглеждане на различни домашни животни. Дворът е 1 200 кв.м., на две нива, равен и добре поддържан. В него са разположени лозови насаждения и различни овощни дръвчета. Достъпът до имота е по асфалтов път. В съседство къщите са целогодишно обитавани. Уединеността на имота е чудесен вариант за бягство от градския шум, както за целогодишно обитаване, така и за ваканционен имот. Ние винаги сме на Ваше разположение с цел оказване на пълно съдействие при избора на финансова институция, която да кредитира Вашият бъдещ имот. Наш ангажимент е да Ви подготвим всички документи при кандидатстване за банков кредит, като услугата е напълно БЕЗПЛАТНА за Вас!
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен вчера в 20:25 ч.
с. Острица
Русе
Карта
Преглеждания: 529
Отмени
с. Острица, Русе
 
Обратно към обявата