Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 10 мар, 07:56 ч.
2106 кухненска поставка за лъжица и капак
7 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Много полезен кухненски аксесоар - стойка за лъжица и капак

Ако се чудите къде да оставяте капака на тенджерата, докато проверявате дали ястието е готово или слагате подправки, тази поставка е за вас. Супер удобна и практична, а има място и да оставите черпака или лъжицата, след като разбъркате супата. След измиване на съдовете, използвайте за да се отцеди излишната вода. С компактните си размери и функционален дизайн, стойката не заема много място, но върши страхотна работа!

Мултифункционална поставка за домакински прибори. На нея могат да бъдат поставени капак на тенджера, черпак, лъжица, вилица или дъската за рязане. Чудесна поставка за голяма чиния или друг плитък съд. Практичен кухненски аксесоар за всеки дом.

Характеристики:

Материал: пластмаса

Размери: 14.7/8.8/12 см.

Цвят: случен


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:11 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 171
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar