Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 10 мар, 07:56 ч.
1941 Отварачка за консервени кутии
11 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Професионална отварачка за консерви

Отварачката за консерви отваря консервни кутии без усилие, без да се налага да докосвате остри ръбове. Ергономичният дизайн на отварачката позволява да се позиционира интуитивно правилно върху кутията. С просто движение може да бъде здраво закрепена, а нехлъзгащата се дръжка осигурява допълнително сигурно задържане. Избягва се рискът от нараняване от остри ръбове, като дръжката лежи сигурно в ръката.

Консервата се отваря отгоре, а не отстрани, за да се намали рискът от нараняване. Не е необходимо да боравите с капака – уникалният механизъм и магнита улесняват повдигането и свалянето на капака.

Отварянето на консерви никога не е било по - лесно така, както е с тази. Дръжките имат гумени елементи, което спомага за лесен и удобен захват. Класическият и елегантен дизайн гарантира, че отварачката ще изглежда добре във всяка кухня.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:11 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 280
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar