Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 07 май, 08:44 ч.
2234 Огледало за грим с LED светлина
31 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Оптично огледало с LED светлина, вакуумно захващане и10x оптично увеличение

Всяка дама си мечтае да има такова огледало, хем да има голямо увеличение, хем да е мобилно и лесно за захващане и също така да е с LED светлина, а и не само дамите ами и господата може да се възползват от тази привилегия. Ето защо нашето предложение е много подходящо за вас и вашия любим, вземете още сега и се насладете на вашата красива визия, която създавате с лекота.

Искате ли да имате деликатен грим, който изглежда естествен и безупречен? Искате ли да изглеждате добре за вашите срещи? Предполагаме, че това огледало с 10-кратно увеличение ще бъде от голяма полза за вас!

10х увеличително кръгло огледало има елегантен дизайн и лед светлина захранваща се с 3бр. ААА батерии. Здраво вакуумно захващане за гладка и суха повърхност, като огледало, фаянс и др.

Вендуза за здраво захващане

Въртящо се на 360 градуса

Диаметър: 7"

Десет кратно увеличение - ще видите всеки детайл

Размери: 17.4 х 17.4 х 19.8 см.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 158
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar