Зареждане...

преси и маши

Оценка 4.6 от 103 гласа.
Намерихме 971 обяви
TOP обява
25,99 лв
гр. Ихтиман, София област
95 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
20 лв
гр. Пловдив
100 лв
гр. Бургас
17 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
30 лв
с. Баните, Смолян
35 лв
гр. Варна
20 лв
гр. Видин, Александър Стамболийски
10 лв
55 лв
гр. София
50 лв
гр. Стара Загора, Център
25 лв
50 лв
10 лв
гр. Варна, Левски
42 лв
10 лв
гр. София

Защо да купим преса и маша за коса от Bazar.bg

Нужно ли е да задължително да посетите фризьор, за да сте с отлична прическа? Разбира се, че не. Нужни са обаче сръчност, усет и качествени уреди.

За какво служи пресата за коса

През последните 20 години това устройство не е излизало от мода. Функциите му се доразвиват и усъвършенстват, но все така продължава да е нужно на всяка дама, която държи на своя стил и безупречен външен вид.

Пресите изправят косата, като за целта могат да използват горещ въздух или пара. Може да имат опция за допълнителни функции като правене на „вафлички“ и др.

Какво се прави с машите за коса

На тях може да разчитате, когато имате нужда от красиви къдрици или вълни. Отново има разновидности, работещи с пара. Взима се кичур по кичур и се третира.

Какви видове можете да намерите в раздела

  • Професионални;
  • Нови;
  • Втора ръка на отлични цени;
  • С пара;
  • За изправяне;
  • За къдрене;
  • За вафлички;
  • Изправящи или къдрещи четки за коса;
  • Уреди 2 в 1.

Защо да изберем Bazar.bg

Най-добрите предложения винаги са при нас. Обявите са стотици и винаги има подходящи предложения за всеки бюджет. Търсете онлайн в Bazar.bg своя нов помощник според марката, цената, ключова дума и още много критерии. Най-добрите сделки винаги са при нас!

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Преси за коса в гр. София Обяви за Преси за коса в гр. Варна Обяви за Преси за коса в гр. Пловдив Обяви за Преси за коса в гр. Хасково Обяви за Преси за коса в гр. Стара Загора Обяви за Преси за коса в гр. Русе Обяви за Преси за коса в гр. Бургас Обяви за Преси за коса в гр. Сливен Обяви за Преси за коса в гр. Плевен Обяви за Преси за коса в гр. Велико Търново Обяви за Преси за коса в гр. Силистра Обяви за Преси за коса в гр. Асеновград Обяви за Преси за коса в гр. Първомай Обяви за Преси за коса в гр. Горна Оряховица Обяви за Преси за коса в гр. Шумен Обяви за Преси за коса в гр. Кърджали Обяви за Преси за коса в гр. Враца Обяви за Преси за коса в гр. Монтана Обяви за Преси за коса в гр. Перник Обяви за Преси за коса в гр. Видин Обяви за Преси за коса в гр. Казанлък Обяви за Преси за коса в гр. Ихтиман Обяви за Преси за коса в гр. Ямбол Обяви за Преси за коса в гр. Севлиево Обяви за Преси за коса в гр. Пазарджик Обяви за Преси за коса в гр. Търговище Обяви за Преси за коса в гр. Пещера Обяви за Преси за коса в гр. Попово Обяви за Преси за коса в гр. Ловеч Обяви за Преси за коса в гр. Благоевград Обяви за Преси за коса в гр. Добрич Обяви за Преси за коса в гр. Габрово Обяви за Преси за коса в гр. Троян Обяви за Преси за коса в гр. Сопот Обяви за Преси за коса в гр. Смолян Обяви за Преси за коса в гр. Димитровград
Подобни предложения: Цена На Земята В Старозагорско , Спални комплекти втора ръка, Втора употреба Барбарони