Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 31 ян, 06:26 ч.
Продава КЪЩА, с. Красен, област Добрич
12 990 лв (203 лв. кв. м.)
Промотирана обява
Тип сделка: Продава Къща в с. Красен

Квадратура: 64 кв. м.
Описание
Село Красен, общ. Тошево, къща с двор на центъра, 12990 лева.

Код оферта: 25540

Брокер недвижими имоти: Искра Попова - 0894/454665.

Предлагаме къща, находяща се до центъра на с. Красен, общ. Ген. Тошево с двор 1800кв.м. Къщата е тухлена, но е за основен ремонт или събаряне. Състои се от антре, три стаи, кухня, вътрешна баня и е с площ по документ от 64кв.м, Дворът е поддържан и има овощни насаждения. В селото има магазин, заведение, Основно училище, Детска градина, читалище, здравен център. Намира се на 20 километра от Генерал Тошево и около 30км от Добрич.

ТАЗИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ОФЕРТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА www.rudikey.bg

РУДИ КЕЙ': Компанията предлага всички необходими юридически и технически проверки на имота, както и възможностите за оптималната им реализация, организира всички етапи на сделка за покупко-продажба или наемни отношения до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Съдейства за отпускане на банкови кредити при възможно най-добри условия за клиента. Компанията е регистрирана по ЗЗЛД като администратор на лични данни, което гарантира сигурността на клиентите. Ако проявявате интерес към тази оферта, необходима Ви е допълнителна информация, желаете да направите оглед на имота, оставаме на Ваше разположение.

Брокер недвижими имоти: Искра Попова - 0894/454665.
В Bazar.BG от 09 юни 2021г.
Последно активен вчера в 06:57 ч.
с. Красен
Добрич
Карта
Преглеждания: 271
Отмени
с. Красен, Добрич
 
Обратно към обявата