Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 01 мар, 18:19 ч.
Продава КЪЩА, гр. Своге, област София област
26 000 € (325 € кв. м.)
Тип сделка: Продава Къща в гр. Своге

Квадратура: 80 кв. м.
Брой етажи: 2
Описание
Отличен, извънградски имот в село Лесковдол, Община Своге. Населеното място има живописен, планински релеф и осигурява тишина и спокойствие на жителите и гостите. Намира се на около 40 км в северозападна посока от гр.София и на 10 км от Общинския център гр.Своге. Улиците в селото не са асфалтирани. От и до гр.Своге има маршрутен транспорт. Махалата, в която е къщата НЕ попада в защитените територии на НАТУРА 2000. Парцелът е с площ от 970 кв.м и има характерната за района денивелация. Ограден е с телена мрежа. Къщата е строена в края на 70-те години, като преди 4-5 години е ремонтирана покривната конструкция, подменена е дограмата и е монтирана топлоизолация. Конструкцията е железобетон с тухлени стени. Покривът е дървена конструкция с керемиди. Има ток и вода. Къщата има две жилищни - обитаеми нива, голяма, бетонна веранда с твърда настилка, панорамна тераса и външно стълбище. Имотът е обезопасен. За разлика от множество подобни извънградски имоти на пазара, тази къща е в отлично състояние, със съвременни подови настилки, стенни покрития, санитарно помещение и на практика е годна за същинско обитаване. В двора има трайни дървесни насаждения. Продава се в едно с наличната мебелировка.

Офертата е за частни лица, както и САМО за агенции с добра репутация и такива, с които имаме история в общи - съвместни проекти и сделки осъществени назад във времето.

Агенцията не взема такси за огледи.
Огледи осъществяваме между 09:30 и 18:30h.
IN A PARTICULAR INTEREST CONTACT US: [email protected] and 0898 414272, 024683103.

Оценка 5 от 3 гласа.
В Bazar.BG от 21 август 2018г.
Последно активен днес в 11:49 ч.
гр. Своге
София област
Карта
Преглеждания: 2903
Отмени
гр. Своге, София област
 
Обратно към обявата