Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 30 апр, 16:04 ч.
Cool Maker Детско студио за маникюр и педикюр GO GLAM U-nique 6061175
66,99 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Направете си невероятен маникюр и педикюр в салона Cool Maker GO GLAM U-nique! Този комплект за домашен дизайн на нокти ви позволява да щамповате и оформяте ноктите си по какъвто желаете начин. Има всичко необходимо за проектиране на до 250 нокти с всякакъв размер, включително пет дизайнерски капсули, лак за нокти, вградена сушилня и място за съхранение! Студиото дори разполага с подвижен печат, идеален за ползване в движение!

Създаването на персонализирани маникюри е забавно и лесно с този комплект за маникюр. Изберете капсула с дизайн и я поставете в машината. След това лакирайте ноктите си с един от нетоксичните цветове лак за нокти GO GLAM kids (включени два), поставете ръката си под сушилнята, включете я и изчакайте пет минути, докато ноктите изсъхнат. Използвайте визьора и диска в горната част на машината, за да превъртате през различните дизайни на капсулата и когато сте готови, поставете пръста си в машината и натиснете, за да отпечатате на накътя!

Със 120 уникални дизайна, от които да избирате, можете да смесвате и съпоставяте, за да персонализирате ноктите си по най-добрия начин! Можете дори да щамповате персонализирани съобщения като вашето име, като използвате капсулата за дизайн на букви! След като оформите ноктите си, налакирайте ги със слой лъскав топ лак (включен). И не забравяйте да налакирате и пръстите на краката си! Плъзнете чекмеджето на машината, отстранете щампа, отделете пръстите на краката си (с включен разделител) и повторете процеса!

Когато приключите, съхранявайте дизайнерските капсули в основата на комплекта за маникюр и поставете всичко останало в пространството за съхранение. Вземете преносимия печат на салона със себе си, където и да отидете!

Този комплект за маникюр и педикюр е страхотен подарък за момичета и е идеалното занимание за специални спа дни, рождени дни и др.

Работи с 4 AAA батерии (не са включени в комплекта)

Подходящо за деца над 8 години


PREMIUM
3 рейтинг
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 19:26 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0888981345
http://kalpazani.bg/index.html
Младост 1А
гр. София
Карта
Преглеждания: 475
Отмени
гр. София, Младост 1А
 
Още подобни обяви от Младост 1А, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar