Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 12 апр, 09:58 ч.
Модулен килим ORTHO PUZZLE, Микс Първи стъпки (270115)
119 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Модулен килим ORTHO PUZZLE, Микс Първи стъпки (270115)
Масажните повърхности на ортопедичния килим Първи стъпки имат тонизиращ ефект, помагат за правилното формиране на свода на стъпалото и предотвратяват появата и развитието на асиметрично ходене, което намалява риска от плоско стъпало и влияе положително на състоянието на краката в бъдеще. Комплектът съдържа 8 модула:
- Модул „Трева“ (мек) – 2 броя
- Модул „Морски камъчета“ (мек) – 2 броя
- Модул „Слънчоглед“ (мек) – 2 броя
- Модул „Пеперуда“ (мек) – 2 броя
Модулните килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ подобряват цялостното развитие на децата. ОРТО ПЪЗЕЛ са модули, които са свързани един с друг на принципа на “пъзел”. Максималният ефект от прилагането им се постига благодарение на разнообразието от текстури и релефи, както и комбинация от меки и твърди повърхности. Такава комбинация стимулира всички необходими рецептори на стъпалата и допринася за правилното развитие на арка на крака, което предпазва и лекува плоскостъпие.
Ярко оцветените модули на ОРТО ПЪЗЕЛ спомагат за развитие на цветовото възприятие и цветовата чувствителност при бебета, малки и големи деца. Процесът на сглобяване на пъзела насърчава развитието на логичното мислене и на фината моторика, а релефната му повърхност е идеална и за сензорна игра. Модулите са в ярки цветове, лесни са за почистване и издържат добре интензивна употреба. Може да се използват както у дома, така и в детски центрове под наблюдение на инструктор
PREMIUM
21127 рейтинг
В Bazar.BG от 29 декември 2012г.
Последно активен днес в 17:10 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0877550922
http://alo.bg/users/olimpsport
Спортна зала
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 378
Отмени
гр. Варна, Спортна зала
 
Още подобни обяви от Спортна зала, гр. Варна
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar