Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена днес, 09:00 ч.
Голяма количка "Луд катерач" 2в1 с акумулаторна батерия
70 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Ние сме фирма директен вносител на детски играчки.При интерес може да се свържете с нас на посочения телефон за оферта на едро.

Изпращаме с отстъпка от куриерската услуга.

При поръчка над 90лв получавате безплатна доставка.

Моля разгледайте и останалите ни обяви.

Леките коли винаги са били и ще си останат любимата детска играчка на всяко малко момче. Този модел, обаче определено има с какво да ви впечатли. Тази детска електрическа количка е предназначена да се кара на всякакви повърхности, дори и неравни такива. Може без проблем да я карате както върху асфалт или равна настилка, така и върху пясък, или дори каменист терен. Благодарение на големите си обхватни гуми можете да движите колата напред, назада, настрани лесно и без проблем. Изключително здрав, този автомобил е направен от висококачествени материали и е устойчив на падане. С 2.4GHz безжичното wireless дистанционно ще управлявате автомобила с лекота на разстояние. А с второто дистанцистанционно, което е под формата на часовник може да управлявате колата буквално супер удобно и от всякъде.

Количка луд катерач 2в1 6+
Количката е с размер 25см.Става на джип с едно натискане на дистанционното.Движи се и завива във всички посоки с усукване на тялото.В комплекта е включена акумулаторна батерия със зарядно и 2 батерии АА за дистанционното.
Мащаб 1:14


111 рейтинг
В Bazar.BG от 15 ноември 2022г.
Последно активен днес в 08:15 ч.
гр. Дългопол
Варна
Карта
Преглеждания: 267
Отмени
гр. Дългопол, Варна
 
Обратно към обявата