Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 07 май, 15:16 ч.
Комплект за изработка на диамантен гоблен "Жена и пиано" 3322
45 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание


🌟 Комплект за изработка на диамантен гоблен "Жена и пиано"! 🎹💎

Здравейте, творци на красота и елегантност! Искате ли да създадете уникален диамантен гоблен, който съчетава женствеността и музикалната хармония на пианото? Представяме ви нашия най-нов комплект за изработка на диамантен гоблен "Жена и пиано", артикулен номер 3322.

Нашите комплекти са налични в няколко размера, за да отговорят на вашите индивидуални предпочитания:

  • Размери 30 на 40 см - цена 45 лв.
  • Размери 40 на 55 см - цена 59 лв.
  • Размери 50 на 70 см - цена 89 лв.

Всички наши комплекти са проектирани да включват всичко необходимо за изработката на диамантения облен. Можете да изберете между кръгли или квадратни диаманти, в зависимост от вашите предпочитания и представи за това как искате да бъде завършен вашият проект.

Една от най-големите ни гордости е, че всички наши продукти се произвеждат в България. Гарантираме високо качество и внимание към детайлите във всеки комплект.

След като направите своята поръчка, очаквайте доставката на комплекта в рамките на около 3 работни дни. Със сигурност ще бъдете впечатлени от нашата бърза обработка и доставка.

Ако желаете да поръчате комплекта за изработка на диамантен облен "Жена и пиано" или имате въпроси, моля, свържете се с нас. Ние с удоволствие ще ви помогнем да създадете красивото произведение, което сте въобразили.

Не се колебайте и поръчайте вашия комплект за изработка на диамантен облен "Жена и пиано" още днес! Открийте радостта от създаването и впечатлявайте с уникалността на вашите творения!



В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 07:53 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 239
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar