Добавена днес, 10:42 ч.
Ултра про киш Tupperware
99 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Представяме Ви любимия Ултра про киш.
Той ще развихри въображението и фантазиите Ви в кухнята с различни видове пай/киш - солени или сладки!
А това е чудесна възможност да зарадвате сетивата си с нови и различни вкусове от нашите традиционни ястия и десерти.
Не го пропускайте!
Класически Киш Лорен
За тестото:
65 гр. Масло меко
140 гр брашно
1 яйце
1ч.л сол
1/2 ч.л захар
Замесва се масленото тесто и се оставя да построи около 20-30 Мин в хладилник.
За плънката:
100 гр бекон нарязан на ивици
2 яйца
120 мл. Течна готварска сметана
100 гр настърган Ементал
50 мл мляко
1-2 с.л. горчица
Малко масло
Праз лук
Сол и пипер
Тестото се разточва и се разпределя хубаво и по стените във форма за киш ултра про.
Отгоре се слага хартия за печене и суров боб, за да не се надигне тестото. Пече се около 15- 20 Мин. Изважда се от фурната.
В маслото задушаваме праза, добавяме и бекона.
В кана миксер с бъркалка разбиваме яйцата, добавяме сметаната, млякото, горчицата, сол и пипер. Разбиваме хубаво. Върху запечения блат слагаме задължения лук и бекон, отгоре заливаме с яйчената смес. Поръсваме с настъргания ементал. Пече се на 180° за около 30 Мин.
Аз направих киша с бутер тесто.
Това е доза, която в точно за Ултра про Киш.
Добър апетит!
Той ще развихри въображението и фантазиите Ви в кухнята с различни видове пай/киш - солени или сладки!
А това е чудесна възможност да зарадвате сетивата си с нови и различни вкусове от нашите традиционни ястия и десерти.
Не го пропускайте!
Класически Киш Лорен
За тестото:
65 гр. Масло меко
140 гр брашно
1 яйце
1ч.л сол
1/2 ч.л захар
Замесва се масленото тесто и се оставя да построи около 20-30 Мин в хладилник.
За плънката:
100 гр бекон нарязан на ивици
2 яйца
120 мл. Течна готварска сметана
100 гр настърган Ементал
50 мл мляко
1-2 с.л. горчица
Малко масло
Праз лук
Сол и пипер
Тестото се разточва и се разпределя хубаво и по стените във форма за киш ултра про.
Отгоре се слага хартия за печене и суров боб, за да не се надигне тестото. Пече се около 15- 20 Мин. Изважда се от фурната.
В маслото задушаваме праза, добавяме и бекона.
В кана миксер с бъркалка разбиваме яйцата, добавяме сметаната, млякото, горчицата, сол и пипер. Разбиваме хубаво. Върху запечения блат слагаме задължения лук и бекон, отгоре заливаме с яйчената смес. Поръсваме с настъргания ементал. Пече се на 180° за около 30 Мин.
Аз направих киша с бутер тесто.
Това е доза, която в точно за Ултра про Киш.
Добър апетит!
Преглеждания: 126