Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 28 май, 16:46 ч.
AquaSource Organic Super Berry Power C - 60 капсули
55 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Вид: Витамини и минерали
Описание
Извлечете максимална полза от тази богата на антиоксиданти и хранителни вещества комбинация от дребни плодове

Помогнете на организма си и целогодишно подкрепяйте своята имунна система с този богат източник на витамин С и други антиоксиданти. Нашата комбинация от органични дребни плодове изобилства от хранителни вещества и притежава сертификати за органичен произход от ЕС и от Асоциацията за биодинамично земеделие (BDA - Biodynamic Association).

Особено внимание е отделено при събиране и лиофилизиране на плодовете, което се осъществява при достигане на максимална хранителна стойност. Освен това, при използване на този изцяло естествен продукт се постига максимално усвояване на хранителните вещества от организма, което е една допълнителна полза.

AquaSource Органична Супер Плодова енергия C е една от най-добрите натурални хранителни добавки на пазара, предназначени за укрепване на имунната система. Идеален продукт за хора, които водят активен начин на живот и тези, които са подлоцени на интензивни физически натоварвания. Отлична хранителна добавка за вегани и вегетарианци.


PREMIUM
1812 рейтинг
В Bazar.BG от 31 октомври 2018г.
Последно активен днес в 00:15 ч.
Телефон(и): 0887953059
гр. Петрич
Благоевград
Карта
Преглеждания: 84
Отмени
гр. Петрич, Благоевград
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar