2 039

домашни продукти

Оценка 5 от 2 гласа.
TOP обява
Не е указана
гр. Хасково, Център
TOP обява
6,50 лв
с. Ловнидол, Габрово
TOP обява
Не е указана
гр. Хасково, Център
55 лв
с. Игнатица, Враца
6,50 лв
гр. Велико Търново, Център
2 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
2 лв
гр. Велико Търново, Център
5 лв
гр. Велико Търново, Център
8,40 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
9,90 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
12 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
4 лв
гр. София, Иван Вазов
55 лв
4 лв
гр. София, Иван Вазов
6 лв
гр. Свиленград, Хасково
3 лв
гр. Велико Търново, Център
6 лв
с. Рогозен, Враца
13,50 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
TOP обява
30 лв
гр. Плевен
TOP обява
4 лв
гр. Плевен
TOP обява
4 лв
1 лв
гр. Пловдив
79 лв
19 лв
4 лв
гр. Велинград, Пазарджик
Не е указана
26,99 лв
гр. Раднево, Стара Загора
3 лв
гр. Велинград, Пазарджик
18 лв
гр. София, Люлин 8
30 лв
гр. Казанлък, Стара Загора

Всички все по-често обръщаме поглед към домашните продукти. Те не съдържат изкуствени консерванти, оцветители и подобрители, а разчитат изцяло на изпитани от поколения наред рецепти. В тази категория можете да поръчате натурални фермерски и селски продукти на отлични цени. 

С какво са по-добри домашните продукти

Навсякъде се говори колко са вредни изкуствените съставки, които се добавят в хранителните и козметичните изделия, които купуваме в супермаркетите. Т.нар. био продукти стават все по-предпочитани. Но с най-добро качество си остава домашното производство. В бабините рецепти се крие истинската тайна за здраве и дълголетие. Лютеницата, сиренето, зеленчуците, плодовете, пчелният мед и всичко останало, произведено в домашни условия, са много по вкусни. Горските билки имат по-силно лечебно действие. Избирайки предложенията в този раздел, насърчавате производителите им да продължават да се занимават с тази дейност. 

Какви видове има в категорията

Място тук намират изделия от различен характер: 

  • хранителни - плодове, зеленчуци, колбаси, подправки, консервирани храни, мед и т.н.; 
  • козметични - мехлеми, отвари, лосиони и др.; 
  • алкохолни - вино и други напитки. 

Как Bazar.bg помагат в избора ни

Предложенията, които ще намерите тук са публикувани от самите производители. Вие имате възможност да се свържете с тях и да научите всичко за стоката, която желаете да закупите. Лесно и удобно, от дивана в хола можете да напазарувате всичко за своята трапеза и домакинство. Пренесете вкуса на детството в дома си с онлайн обявите на Bazar.bg! 

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Аксесоари за кухнята Обяви за Домашен текстил и меки настилки Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Направи си сам Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Домашни продукти в гр. София Обяви за Домашни продукти в гр. Казанлък Обяви за Домашни продукти в гр. Варна Обяви за Домашни продукти в гр. Пловдив Обяви за Домашни продукти в гр. Разград Обяви за Домашни продукти в гр. Стара Загора Обяви за Домашни продукти в гр. Пазарджик Обяви за Домашни продукти в гр. Велико Търново Обяви за Домашни продукти в гр. Русе Обяви за Домашни продукти в гр. Ямбол Обяви за Домашни продукти в гр. Плевен Обяви за Домашни продукти в гр. Бургас Обяви за Домашни продукти в гр. Айтос Обяви за Домашни продукти в гр. Смолян Обяви за Домашни продукти в гр. Шумен Обяви за Домашни продукти в гр. Враца Обяви за Домашни продукти в гр. Видин Обяви за Домашни продукти в гр. Сливен Обяви за Домашни продукти в гр. Ловеч Обяви за Домашни продукти в гр. Правец Обяви за Домашни продукти в гр. Асеновград Обяви за Домашни продукти в гр. Благоевград Обяви за Домашни продукти в гр. Хасково Обяви за Домашни продукти в гр. Перник Обяви за Домашни продукти в гр. Добрич Обяви за Домашни продукти в гр. Димитровград Обяви за Домашни продукти в гр. Свищов Обяви за Домашни продукти в гр. Тутракан Обяви за Домашни продукти в гр. Нова Загора Обяви за Домашни продукти в гр. Габрово Обяви за Домашни продукти в гр. Троян Обяви за Домашни продукти в гр. Кърджали Обяви за Домашни продукти в гр. Горна Оряховица Обяви за Домашни продукти в гр. Монтана Обяви за Домашни продукти в гр. Ихтиман Обяви за Домашни продукти в гр. Панагюрище
Подобни предложения: Холни маси в плевен