Зареждане...

пчелен мед

Оценка 4.6 от 69 гласа.
Намерихме 509 обяви
TOP обява
10 лв
гр. Асеновград, Пловдив
TOP обява
20 лв
6 лв
8 лв
гр. Велико Търново
12 лв
гр. Асеновград, Пловдив
12 лв
10 лв
гр. Ивайловград, Хасково
TOP обява
10 лв
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
гр. Плевен
8 лв
гр. Силистра, Център
5,50 лв
8 лв
гр. Русе, Здравец Изток
10 лв
5,50 лв
гр. Димитровград, Хасково
20 лв
гр. Плевен, Широк център
10 лв
гр. Харманли, Хасково
6 лв
гр. Харманли, Хасково
4 лв
гр. Павликени, Велико Търново
7 лв
гр. Враца
7 лв
гр. Стара Загора
74,90 лв
TOP обява
20 лв

Считан за една от най-здравословните храни, медът носи многобройни ползи, а заради своите безценни съставки се използва за лечение на най-различни заболявания. Най-честото му приложение е:

  • при респираторни заболявания;
  • при хора със слаб имунитет;
  • за подслаждане на храни от хора, които държат на здравословния начин на живот;
  • за козметични цели и при различни дерматологични проблеми.

Как да разберем дали е истински

Истинският пчелен мед трудно може да се разпознае само на пръв поглед, защото доста често на пазара се предлагат имитиращи продукти. Първо, важно е да знаете, че според българските закони мед може да се нарича само истинския продукт, тоест избягвайте всякакви алтернативни названия.

Освен това, при стареенето пчелният мед постепенно се захаросва, което не може да се изимитира от продукти, които не са истински. На вкус истинският пчелен мед създава леко загряващо усещане в гърлото.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

Bazar.bg ни съветва да бъдем предпазливи при покупка на мед и да залагаме само на истински продукти. Онлайн можем да намерим огромно разнообразие от обяви, сред които да намерим най-добрите цени от утвърдени производители.

Мед Пчелен прашец Клеева тинктура Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Пчелни продукти в гр. София Обяви за Пчелни продукти в гр. Пловдив Обяви за Пчелни продукти в гр. Плевен Обяви за Пчелни продукти в гр. Варна Обяви за Пчелни продукти в гр. Свищов Обяви за Пчелни продукти в гр. Русе Обяви за Пчелни продукти в гр. Стара Загора Обяви за Пчелни продукти в гр. Павликени Обяви за Пчелни продукти в гр. Бургас Обяви за Пчелни продукти в гр. Ямбол Обяви за Пчелни продукти в гр. Добрич Обяви за Пчелни продукти в гр. Враца Обяви за Пчелни продукти в гр. Хасково Обяви за Пчелни продукти в гр. Елхово Обяви за Пчелни продукти в гр. Асеновград Обяви за Пчелни продукти в гр. Разград Обяви за Пчелни продукти в гр. Казанлък Обяви за Пчелни продукти в гр. Шумен Обяви за Пчелни продукти в гр. Силистра Обяви за Пчелни продукти в гр. Сливен Обяви за Пчелни продукти в гр. Видин Обяви за Пчелни продукти в гр. Провадия Обяви за Пчелни продукти в гр. Велико Търново Обяви за Пчелни продукти в гр. Севлиево Обяви за Пчелни продукти в гр. Пазарджик Обяви за Пчелни продукти в гр. Опака Обяви за Пчелни продукти в гр. Монтана Обяви за Пчелни продукти в гр. Перник Обяви за Пчелни продукти в гр. Търговище Обяви за Пчелни продукти в гр. Димитровград Обяви за Пчелни продукти в гр. Ловеч Обяви за Пчелни продукти в гр. Нова Загора Обяви за Пчелни продукти в гр. Харманли Обяви за Пчелни продукти в гр. Левски Обяви за Пчелни продукти в гр. Петрич Обяви за Пчелни продукти в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Ловни кучета бигъл , Евтини цени на Рокли за жени , Цени на нови Поли за жени