Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 06 юни, 16:06 ч.
Стартов пакет за Детокс начинаещи
240 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: За отслабване и детокс
Описание
Запознайте се със стартовия пакет, създаден ексклузивно за начинаещи във Vertera в ЕС. Започнете пътя към здравето с цялостно прочистване, а пътя към бизнеса – с максимална полза!
В комплекта:
1. Hepafood (2 бр.). Фитокомплекс за възстановяване на детоксикационните, енергийните и производствените функции на черния дроб.
2. Hepamix – балансиран комплекс от естествени хепатопротектори за възстановяване на бариерната функция на черния дроб. Произведен с използване на биотехнология за микрокапсулиране.
3. Vertera Forte Original. Ефективен детокс, укрепващ имунната система и насищащ организма с ценни микроелементи. Продуктът е произведен с използване на Plasma Technology.
4. Angio Original. Синергия от 140+ полезни микроелемента от ламинария и биоактивни вещества от грозде за поддържане на хомеостазата на организма, укрепване на сърцето и кръвоносните съдове.
5. Лиофилизат Vertera Gel е продукт на високи биотехнологии (Plasma Technology, лиофилизация, микрокапсулиране) за деликатен детокс, профилактика на йоден дефицит и укрепване на имунната система.

2 рейтинг
В Bazar.BG от 20 март 2017г.
Последно активен вчера в 17:15 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 65
Отмени