Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/13
Добавена 01 апр, 11:42 ч.
BAKU GAN LEGENDS NOVABaxyraH Топче със Светлина 6065724
29,98 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Знаменитите Bakugan герои са отново тук! Тези комплекти са изцяло вдъхновени от сериите "Bakugan", в които се разказва за тийнейджърите Дан Кузо, Шун Казами, Уинтън Стийлс, Лия Венегас и тяхното куче Светкавица. Те са известни като екип "Страхотните" и правят видеоклипове за Youtube. Един ден те се сблъскват с раса от биомеханични същества, наречени Бакуган. Скоро те се сприятеляват с Бакуган и започват да тренират битки помежду си, като същевременно защитават квартала си от бандити, които използват Бакуган със злонамерена цел. Така "Страхотните" се сблъскват с много нови врагове, с които ще водят битки и ще използват Бакуган, за да победят във всяка една от тях! Всеки един от тези страхотни комплекти включва минитопчета с дизайн, вдъхновен от детския сериал. Bakugan е игра на стратегия, умения и много екшън!
Заложи на стратегията, надхитри противника, като използваш мъдро картите си! Търкулни топчетата и виж как се отварят, разкривайки различен модел Бакуган! В битката еволюцията на всеки Бакуган в свирепо същество е уникална и изисква специфични умения, за да го овладееш! Събери цялата колекция, овладей силите на Бакуган и стани част от екипа на "Страхотните"!

Освободи епични трансформации с изцяло новия Nova Bakugan. Разпали екшъна и пренеси битките си на следващото ниво. Хвърли топчето си Bakugan към металните BakuCores (не са включени в комплекта), за да видиш как се трансформира с отварящия се Baku-Action. Използвай включената карта портал за още повече начини да играеш и да печелиш бонуси. С нови и завръщащи се герои, Bakugan Legends разполага със страхотни детайли и фракционни символи. Тези мистериозни бакугани се отличават с нови форми и уникални трансформации за още по-голяма бойна сила.

Комплектът включва:

  • 1 Nova Bakugan топче;
  • 1 карта с герой;
  • 1 карта портал.

Подходящо за деца над 6 години.
Асортимент. Доставка според наличностите.


PREMIUM
3 рейтинг
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 09:54 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0888981345
http://kalpazani.bg/index.html
Младост 1А
гр. София
Карта
Преглеждания: 58
Отмени
гр. София, Младост 1А
 
Още подобни обяви от Младост 1А, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar