Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 25 май, 11:07 ч.
Образователна игра Аз уча буквите - английска азбука
12 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

С помощта на цветните картинки на животните, децата ще опознаят английската азбука, гласните и съгласните букви в азбуката, а също така имената на животните и как се пишат. В комплекта ще намерите 70 карти разделени на няколко вида. Едните са картинки на животни и имената върху тях, а другите са буквите от азбуката (гласните букви са в червено, съгласните - 2 синьо) и още няколко карти, върху които са събрани по няколко различни картинки на животни.

Добре е по време на играта да има възрастен, който да помага на децата. Нека децата разгледат картинките и опознаят животните, след което възрастните един по един да запознаят децата как се казва това животно на английски и с коя буква започва името. След като децата са разгледали и запомнили, възрастният може да покаже една карта на животно и да предложи на децата ред по ред да съставят с помощта на карти-букви името на това животно. След това възрастният може да избере една от картите с комбинирани животни и да я сложи в средата на масата. До всяко животни децата трябва да намерят и поставят буквата, с която започва името на животното. Детето, което първо постави буквата, получава право да продължи съставянето на цялата дума, отговаряща на неговото желание.



PREMIUM
155 рейтинг
В Bazar.BG от 25 октомври 2019г.
Последно активен днес в 10:43 ч.
гр. Благоевград
Благоевград
Карта
Преглеждания: 42
Отмени
гр. Благоевград
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar