Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 07 мар, 10:38 ч.
BABY Born - Кукла братче и аксесоари Brother Style&Play, 43 см Zapf Creation 833049
99,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Никой вече не е магьосник – днес казваме илюзионист. И вече не носят елегантен костюм, а готин тоалет. Точно като Братчето. Мултиталантливото малко момче носи карирана риза със страхотен принт, панталони с дънкова визия и модерни кецове. Косата му с дължина до раменете може да бъде оформена с гребена му, но той предпочита да я носи небрежно под лилавата си шапка. В най-известния си магически трик той вдига ръце над главата си и гледа далеч в небесата на сцената. Изглежда толкова впечатляващо с подвижните си раменни и лакътни стави и подвижна глава. След това той навежда главата си надолу, люлее бедрата си и ХОП, няма го.. Изчезва! Миг по-късно той отново се появява във ваната. Между магическите си трикове той винаги обича да прави малко танцово изпълнение и да люлее подвижните си колене. След това изведнъж застава неподвижен – брейкдансърите го наричат замръзване.


Характеристики:
  • BABY born Brother;
  • Със седем реалистични функции за много забавление;
  • Всички тоалети на BABY born ще му подхождат;
  • Разнообразните ролеви игри с BABY born засилват въображението и е доказано, че подпомагат развитието на социални умения и ценности като отговорност, комуникация и емпатия;
  • Не са необходими батерии.


BABY born Brother Style & Play 43 см с риза, панталон, обувки и шапка. Включва гребен и по една гривна за приятелство за детето и куклата.


PREMIUM
3 рейтинг
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 09:54 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0888981345
http://kalpazani.bg/index.html
Младост 1А
гр. София
Карта
Преглеждания: 49
Отмени
гр. София, Младост 1А
 
Още подобни обяви от Младост 1А, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar