Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 28 мар, 14:04 ч.
vidaXL Стенни рафтове, 2 бр, бетонно сиви, 50x15x50 см, ПДЧ(SKU:807218
90 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание
Стенният рафт с практичен дизайн е предназначен да бъде фокусната точка във вашата всекидневна, спалня и т.н.

Стенният кубообразен рафт е здрав и стабилен. С невидима система за монтаж окаченият стенен рафт е лесен за инсталиране и служи като идеалното място за поставяне на предмети, като награди, книги, колекции, орнаменти и др. Освен това се почиства лесно с влажна кърпа. Рафтът е подходящ за повечето интериори и превръща празната стена в дизайнерски елемент!

Спецификации
Цвят: Бетонно сиво
Материал: ПДЧ
Размери: 50 x 15 x 50 см (Д x Ш x В)
Необходим е монтаж
Моля; обърнете внимание: Винт(ове) и дюбел(и) за прикрепване към стената не са включени. Търсете и използвайте винт(ове) и дюбел(и), подходящи за вашите стени. Ако не сте сигурни, потърсете професионален съвет. Прочетете и следвайте внимателно всяка стъпка от инструкциите.
Доставката съдържа:
2 х Стенни рафта
EAN:8720286596364
SKU:807218
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 13
Обявата не е активна
Намери други обяви в Мебели -> Други в гр. София