Зареждане...

огледала

Оценка 4.6 от 56 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 396 обяви
15 лв
гр. София, Бъкстон
59 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
Не е указана
50 лв
гр. Стара Загора, Център
100 лв
гр. Благоевград, Ален мак
35 лв
гр. София
15 лв
гр. Момчилград, Кърджали
42 лв
гр. Пазарджик, Център
Не е указана
гр. София, Младост 2
Не е указана
гр. София, Младост 2
200 лв
гр. Пловдив
70 лв
гр. Пордим, Плевен
80 лв
гр. Пордим, Плевен
35 лв
Не е указана
180 лв
гр. Несебър, Бургас
150 лв
гр. Несебър, Бургас
50 лв
гр. Банкя, София-град
120 лв

Всеки дом се нуждае от огледало, а най-добре е когато те са повече от едно. Има и помещения, в които поставянето на този аксесоар се приема за задължително. Как иначе ще се избръснем или ще измием очите и зъбите си?

Какво огледало за баня да изберем

В търговската мрежа се предлагат различни видове огледала. Те могат да се различават в зависимост от това дали са предназначени за поставяне в баня, където се предполага, че ще има влага или пък в коридор. Огледалата за баня имат някои особености по отношение на покритието, което им помага да устоят на постоянното мокрене.  

Какво трябва да знаем преди покупката му

Преди да закупите огледало, трябва да сте наясно с мястото, на което ще го поставите. Дори и когато изберете стаята, трябва да решите на коя стена ще е. От тук нататък има няколко важни момента, които за от значение. Това са съответно:

  • размерите на самото огледало;
  • формата (кръгло, квадратно, правоъгълно и т.н.);
  • какво ще е окачването;
  • каква максимална сте решили да платите.

Какви видове ще открием в Bazar.bg

В този раздел на Bazar.bg ще намерите най-голямото разнообразие от обяви, което ще ви позволи да намерите всичко. В допълнение, пазаруването онлайн гарантира най-добрите цени.

Огледала за баня Огледала за стена Огледала за коридор Огледало на стойка Огледала по поръчка Настолни огледала Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Огледала в гр. София Обяви за Огледала в гр. Пловдив Обяви за Огледала в гр. Варна Обяви за Огледала в гр. Пазарджик Обяви за Огледала в гр. Русе Обяви за Огледала в гр. Бургас Обяви за Огледала в гр. Хасково Обяви за Огледала в гр. Стара Загора Обяви за Огледала в гр. Костенец Обяви за Огледала в гр. Сливен Обяви за Огледала в гр. Плевен Обяви за Огледала в гр. Благоевград Обяви за Огледала в гр. Пордим Обяви за Огледала в с. Доброславци Обяви за Огледала в гр. Видин Обяви за Огледала в гр. Ловеч Обяви за Огледала в гр. Банкя Обяви за Огледала в гр. Враца Обяви за Огледала в гр. Добрич Обяви за Огледала в гр. Асеновград
Подобни предложения: Спални втора ръка с матрак , Купувам легла и спални , Спални комплекти с матрак цени шумен