легла

Оценка 4.5 от 191 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 458 обяви
TOP обява
170 лв
гр. София, Люлин 7 днес, 13:29
TOP обява
495 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик днес, 20:52
TOP обява
480 лв
гр. София, Дианабад днес, 15:48
70 лв
гр. Асеновград, Пловдив днес, 22:13
60 лв
гр. София, Студентски град днес, 21:46
TOP обява
495 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик днес, 20:52
15 лв
гр. Ямбол, Център днес, 19:20
240 лв
гр. София, Модерно предградие днес, 18:20
2 лв
гр. Русе, Дружба 2 днес, 18:01
100 лв
гр. София днес, 18:01
95 лв
гр. Русе, Родина 1 днес, 17:16
500 лв
гр. Добрич днес, 17:07
354 лв
гр. София, Дружба 2 днес, 16:55
TOP обява
480 лв
гр. София, Дианабад днес, 15:48
320 лв
гр. Стара Загора днес, 15:46
500 лв
гр. Враца днес, 15:36
350 лв
гр. Куклен, Пловдив днес, 15:33
199 лв
гр. София, Редута днес, 15:26
430 лв
гр. Пловдив днес, 14:29
TOP обява
170 лв
гр. София, Люлин 7 днес, 13:29
150 лв
гр. София, Люлин 9 днес, 13:22

Когато дойде моментът да избирате детско легло, се замисляте, дали пък бебешкото кошче не е по-добър вариант. Пресмятате къде ще го сложите, имате ли място в спалнята. Ако нямате време за дълги обиколки, влезте в Bazar.bg и разгледайте онлайн обявите. Така ще добиете представа какво се предлага, на какви цени и по-лесно ще вземете решението си.

Как да изберете правилното легло за вашето бебе или дете

Има няколко въпроса, които ще ви помогнат за правилния избор на детско креватче:

  • дали ви трябва легло за новородено или за поотраснало бебе;
  • има ли сигурна, достатъчно висока преграда;
  • може ли да се променя дълбочината му;
  • трябват ли ви чекмеджета и повивалник или ще имате маса и гардеробче в спалнята;
  • до каква възраст на детето искате да го използвате и т. н.

Какви други обяви ще откриете в раздела

Хубавото е, че редом с обявите за бебешки и детски легла, ще видите и обявления за  подходящи матраци. А ако все още се колебаете, дали да вземете креватче, сгъваема кошарка или люлка с балдахин – разгледайте онлайн предложенията в Bazar.bg.

Защо да пазарувате от Bazar.bg

Платформата пести времето и средствата ви. Предлага ви използвани вещи в добро състояние на ниска цена или нови продукти без надценките на цяла верига търговци. Поръчаното идва в дома ви с наложен платеж и право на проверка преди плащане.

Не губете време, изберете бебешко легло сега!

Спални комплекти Спални Спални с матрак Ъглови легла Единични легла Походни Присти Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Спални и легла в гр. София Обяви за Спални и легла в гр. Пловдив Обяви за Спални и легла в гр. Варна Обяви за Спални и легла в гр. Русе Обяви за Спални и легла в гр. Плевен Обяви за Спални и легла в гр. Бургас Обяви за Спални и легла в гр. Стара Загора Обяви за Спални и легла в гр. Велико Търново Обяви за Спални и легла в гр. Хасково Обяви за Спални и легла в гр. Сливен Обяви за Спални и легла в гр. Добрич Обяви за Спални и легла в гр. Пазарджик Обяви за Спални и легла в гр. Видин Обяви за Спални и легла в гр. Ямбол Обяви за Спални и легла в гр. Благоевград Обяви за Спални и легла в гр. Шумен Обяви за Спални и легла в гр. Казанлък Обяви за Спални и легла в гр. Монтана Обяви за Спални и легла в гр. Велинград Обяви за Спални и легла в гр. Дупница Обяви за Спални и легла в гр. Асеновград Обяви за Спални и легла в гр. Троян Обяви за Спални и легла в гр. Перник Обяви за Спални и легла в гр. Габрово Обяви за Спални и легла в гр. Враца Обяви за Спални и легла в гр. Костенец Обяви за Спални и легла в гр. Кърджали Обяви за Спални и легла в гр. Царево Обяви за Спални и легла в гр. Несебър Обяви за Спални и легла в с. Калипетрово Обяви за Спални и легла в к.к. Слънчев бряг Обяви за Спални и легла в с. Паталеница Обяви за Спални и легла в гр. Търговище Обяви за Спални и легла в гр. Самоков Обяви за Спални и легла в гр. Горна Оряховица Обяви за Спални и легла в гр. Разград
Подобни предложения: Легла матраци стара загора , Юношески легла плевен цени , Легла евтини сливен