Зареждане...

легла

Оценка 4.5 от 173 гласа.
Намерихме 1 450 обяви
30 лв
400 лв
гр. Бургас, Лазур
800 лв
гр. Бургас
800 лв
гр. Бургас
60 лв
30 лв
гр. Пазарджик
150 лв
гр. София, Люлин 9
400 лв
гр. София, в.з.Люлин
400 лв
гр. София
80 лв
80 лв
гр. Бургас, Славейков
60 лв
гр. Велики Преслав, Шумен
75 лв
гр. Сливен, Дружба
500 лв
250 лв
гр. Пловдив, Сточна гара
430 лв
гр. Пазарджик, Център
800 лв

Когато дойде моментът да избирате детско легло, се замисляте, дали пък бебешкото кошче не е по-добър вариант. Пресмятате къде ще го сложите, имате ли място в спалнята. Ако нямате време за дълги обиколки, влезте в Bazar.bg и разгледайте онлайн обявите. Така ще добиете представа какво се предлага, на какви цени и по-лесно ще вземете решението си.

Как да изберете правилното легло за вашето бебе или дете

Има няколко въпроса, които ще ви помогнат за правилния избор на детско креватче:

  • дали ви трябва легло за новородено или за поотраснало бебе;
  • има ли сигурна, достатъчно висока преграда;
  • може ли да се променя дълбочината му;
  • трябват ли ви чекмеджета и повивалник или ще имате маса и гардеробче в спалнята;
  • до каква възраст на детето искате да го използвате и т. н.

Какви други обяви ще откриете в раздела

Хубавото е, че редом с обявите за бебешки и детски легла, ще видите и обявления за  подходящи матраци. А ако все още се колебаете, дали да вземете креватче, сгъваема кошарка или люлка с балдахин – разгледайте онлайн предложенията в Bazar.bg.

Защо да пазарувате от Bazar.bg

Платформата пести времето и средствата ви. Предлага ви използвани вещи в добро състояние на ниска цена или нови продукти без надценките на цяла верига търговци. Поръчаното идва в дома ви с наложен платеж и право на проверка преди плащане.

Не губете време, изберете бебешко легло сега!

Спални комплекти Спални Спални с матрак Ъглови легла Единични легла Походни Присти Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Спални и легла в гр. София Обяви за Спални и легла в гр. Пловдив Обяви за Спални и легла в гр. Варна Обяви за Спални и легла в гр. Плевен Обяви за Спални и легла в гр. Бургас Обяви за Спални и легла в гр. Русе Обяви за Спални и легла в гр. Стара Загора Обяви за Спални и легла в гр. Велико Търново Обяви за Спални и легла в гр. Хасково Обяви за Спални и легла в гр. Ямбол Обяви за Спални и легла в гр. Пазарджик Обяви за Спални и легла в гр. Сливен Обяви за Спални и легла в гр. Шумен Обяви за Спални и легла в гр. Добрич Обяви за Спални и легла в гр. Монтана Обяви за Спални и легла в гр. Асеновград Обяви за Спални и легла в гр. Видин Обяви за Спални и легла в гр. Благоевград Обяви за Спални и легла в гр. Казанлък Обяви за Спални и легла в гр. Враца Обяви за Спални и легла в гр. Перник Обяви за Спални и легла в гр. Дупница Обяви за Спални и легла в гр. Костенец Обяви за Спални и легла в гр. Севлиево Обяви за Спални и легла в с. Калипетрово Обяви за Спални и легла в к.к. Слънчев бряг Обяви за Спални и легла в гр. Ловеч Обяви за Спални и легла в гр. Смолян Обяви за Спални и легла в гр. Велинград Обяви за Спални и легла в гр. Кнежа Обяви за Спални и легла в гр. Габрово Обяви за Спални и легла в гр. Свищов Обяви за Спални и легла в гр. Силистра Обяви за Спални и легла в гр. Търговище Обяви за Спални и легла Извън страната Обяви за Спални и легла в гр. Троян
Подобни предложения: Легла матраци стара загора , Юношески легла плевен цени , Легла евтини сливен