матраци

Оценка 4.5 от 165 гласа.
Намерихме 547 обяви
160 лв
гр. Русе, Дружба 1
80 лв
210 лв
гр. София, Младост 3
33 лв
гр. София, Надежда 3
55 лв
гр. Велико Търново
30 лв
гр. Бургас
80 лв
80 лв
гр. София, Младост 1А
50 лв
гр. София
57 лв
гр. Плевен, 9-ти квартал
200 лв
гр. Враца

На пазара се предлага огромно разнообразие от различни видове матраци. Цените варират в много широки граници, като онлайн често можем да намерим някои от най-изгодните оферти.

Bazar.bg е сред най-предпочитаните места за тези, които пазаруват по интернет. Тук се предлага огромно разнообразие от видове, сред които е твърде възможно да намерите точно това, от което се нуждаете. Ще попаднете на невероятни промоции и отстъпки, които ще ви позволят да изберете най-добрата оферта за вас.

Как да изберем матраци

Изборът на матрак е изключително сложен, като той до голяма степен се определя от личните предпочитания на човека, който ще го ползва. Преди всичко останало, трябва да си отговорим на няколко съвсем конкретни въпроса:

  • твърд ли да бъде предпочитания матрак или мек;
  • еднолицеви или двулицеви варианти предпочитате;
  • до каква цена сте склонни да заделите;
  • какви размери търсите.

Кой е подходящ за дете

Вашето дете е човекът, който трябва да определи на кой матрак се чувства по-добре, ето защо е важно да го вземете със себе си, когато обикаляте по магазините. Въпреки това, добре е да избягвате твърде меките матраци, защото те могат да предизвикат изкривявания на врата.

Топ матраци Еднолицеви Двулицеви Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Матраци в гр. София Обяви за Матраци в гр. Варна Обяви за Матраци в гр. Пловдив Обяви за Матраци в гр. Бургас Обяви за Матраци в гр. Плевен Обяви за Матраци в гр. Русе Обяви за Матраци в гр. Велико Търново Обяви за Матраци в гр. Стара Загора Обяви за Матраци в гр. Сливен Обяви за Матраци в гр. Габрово Обяви за Матраци в гр. Добрич Обяви за Матраци в гр. Пазарджик Обяви за Матраци в гр. Търговище Обяви за Матраци в гр. Хасково Обяви за Матраци в гр. Кърджали Обяви за Матраци в гр. Благоевград Обяви за Матраци в гр. Ямбол Обяви за Матраци в гр. Смолян Обяви за Матраци в гр. Поморие Обяви за Матраци в гр. Асеновград Обяви за Матраци в гр. Враца Обяви за Матраци в гр. Самоков Обяви за Матраци в гр. Луковит Обяви за Матраци в гр. Димитровград Обяви за Матраци в гр. Перник
Подобни предложения: Втора ръка матрак , Матраци сливен цени , Еднолицеви матраци град шумен