Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 29 мар, 08:43 ч.
1121 Забавна стъклена чаша с вградена обърната бутилка
16 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

ЧАША С ДВОЙНИ СТЕНИ - БИРЕНА БУТИЛКА

Чашата с двойни стени, наподобяваща бутилка бира, обърната на обратно и е страхотен подарък за всеки заклет бирен фен. Халбите вече са отшумелица, кажете си едно страхото наздраве с бутилка, без в действително да отпивате от бутилката - да, възможно е - с тези чудесни стъклени чаши с двойни стени: Наздраве!


Стъклена парти чаша от двойно стъкло с много оригинален и нестандартен дизайн. Направете оригинален и забавен подарък на своите познати и приятели фенове на бирата за техните рожденни дни, именни дни, или които и да е други поводи и празници. Чудесен подарък за всеки заклет фен на пиенето и партитата.


Незаменим подарък за всеки бираджия – чаша за бира с уникална конструкция с двойна стена, която създава илюзия, че пиете от наопаки обърната бутилка бира


Страхотен подарък за любители на пивото – чаша за бира с изключително необикновена конструкция, по форма пресъздаваща обикновена чаша, в чиято вътрешност е пъхната обърната с дъното нагоре, бутилка бира. С капацитет на вместимост от 400 милилитра, тази чаша може да побере наведнъж цялото съдържание на стандартна бирена бутилка.


Препратките между чаша и бутилка не спират дотук, тъй като именно дилемата за избора между тези два предмета, е залегнала в основите на идеята за създаване на този продукт. Пиенето от бутилка, от една страна, е импулсивно, утоляващо, бързо и практично, понеже не се цапат чаши за това. Пиенето от чаша, от друга страна, е по-хигиеничният, изискан и културен начин да се насладим на всяко питие.


В отговор на нарастващата необходимост от намиране на решение на този проблем, чашата –обърната бутилка е създадена, обединявайки предимствата на пиенето от чаша и бутилка, чрез нестандартния си дизайн. Празното пространство между външната и вътрешната й стена държи студената течност в чашата далеч от топлината на вашата ръка, като по този начин чашата не се изпотява, а течността в нея остава студена значително по-дълго, тъй като бирата не се стопля, докато държите чашата в ръка.


ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт:Стъклена чаша

Тип чаша: Бира

Размер: Среден

Материал: Стъкло

Инструкции за употреба: Измиване на ръка

Брой/комплект 1

Цвят: Безцветен


376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:23 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 44
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar