Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 01 апр, 14:04 ч.
vidaXL Градинска пейка с пергола, 130 см, бамбук(SKU:41501
425 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание

Тази класическа бамбукова пейка с пергола ще бъде едно чудесно допълнение към вашата градина или друго външно пространство. Перголата е стабилна основа за рози и други увивни растения и ще създаде чудесно сенчесто място през лятото.

Устойчивият на атмосферни влияния и вода бамбук гарантира стабилност и дълготрайност на продукта. Също така се почиства лесно само с влажна кърпа.

Забележка: За да удължите живота на вашите градински мебели, препоръчваме ви да ги почиствате редовно и да не ги оставяте ненужно на открито без защита.

Почистване: Използвайте мек сапунен разтвор

Съхранение: Ако е възможно, съхранявайте на хладно и сухо място на закрито. Ако продуктът се съхранява на открито, защитете го с водоустойчиво покривало. Избършете и изсушете излишната вода или сняг от плоските повърхности след дъжд или снеговалеж. Осигурете достатъчно циркулация на въздух, за да избегнете повреди, свързани с влагата.

Спецификации
  • Материал: Бамбук
  • Общи размери: 130 x 50 x 220 cм (Ш x Д x В)
  • EAN:8718475909187
  • SKU:41501
  • Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 35
Обявата не е активна
Намери други обяви в Градина -> Градински мебели, декорация в гр. София