Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 07 май, 15:37 ч.
iPhone 12/12 Pro/ 13/ 13 Pro/ 14/ 14 Pro кейсове
10 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Марка: iPhone
Описание
Представяме ви най-доброто решение за защита на вашия iPhone - прозрачни кейсове, които не само запазват елегантния му дизайн, но и осигуряват надежна защита от удари и драскотини!

🌟 Премиум качество: Изработени са от висококачествен материал, който е устойчив на износване и сигурно ще защити вашия iPhone от ежедневните повреди.

💎 Прозрачен дизайн: Запазете оригиналния вид на вашия iPhone с нашите прозрачни кейсове, които позволяват на красивия дизайн на устройството ви да блесне.

🛡️ Защита без компромиси: Нашите кейсове са проектирани, за да осигурят пълна защита на вашето устройство, като същевременно не пречат на функционалността му и лесно позволяват достъп до всички бутони и портове.

🚀 Лесно за поставяне: С иновативен дизайн, нашите кейсове са лесни за поставяне и сваляне, като същевременно осигуряват стабилно прилепване към вашия iPhone.

Не правете компромиси със защитата на вашия iPhone! Вземете сега нашите прозрачни кейсове и се уверете, че вашето устройство е в безопасност, без да скривате неговата красота!

Изпращаме по Еконт с отстъпка от доставката, а за гр. Варна - лично предаване.
В Bazar.BG от 16 декември 2022г.
Последно активен 30 май в 09:17 ч.
Владислав Варненчик 1
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 81
Отмени
гр. Варна, Владислав Варненчик 1
 
Още подобни обяви от Владислав Варненчик 1, гр. Варна
Обратно към обявата