Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 14 апр, 07:41 ч.
1304 СГЪВАЕМА СИЛИКОНОВА ФУНИЯ
4 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

СГЪВАЕМА СИЛИКОНОВА ФУНИЯ

Уморени ли сте от всички онези заемащи много място кухненски прибори, от които няма как да се откажете, защото са ви нужни? И ние сме уморени, затова се постарахме да намерим за вас Силиконовата сгъваема фуния!

Това е сгъваема фуния за преливане на течности, прахообразни и насипни продукти. Тя е направена от силикон, подходящ за ползване в кухнята. Тази фуния е предназначена както за студени течности, така и за топли/ горещи. Тя е с много компактни размери, заради възможността си да се сгъва. Тази фуния е лесна за почистване.

Спестете си място! Не се колебайте! Купете сега тази практична, сгъваема фуния, защото всяка кухня се нуждае от нея!

Благодарение на своята уникална форма фунията пасва на гърловини с различен диаметър, а благодарение на квадратната си форма течността не се задържа и не се образуват въздушни мехури при преливането. След употреба просто я изплаквате, сгъвате и прибирате в кухненското чекмедже.

Размери: 8.5 см х 7.8 см


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 08:43 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 32
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar