Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 26 апр, 14:04 ч.
vidaXL Сайдборд, бял гланц, 34,5x34x90 см, инженерно дърво(SKU:812399
120 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание
Този стилен и практичен сайдборд е предназначен да отговори на вашите изисквания и е идеално допълнение към вашата стая.

Инженерната дървесина е с изключително качество с гладка повърхност и също така се отличава със здравина, стабилност и устойчивост на влага. Изработен от инженерно дърво, този шкаф е лесен за почистване.
Достатъчно място за съхранение: Този шкаф бюфет, отличаващ се с 3 отделения и 1 стъклена вратичка, предлага достатъчно място за съхранение на вашите списания, книги, DVD-та, мултимедийни устройства и други декоративни елементи, добре организирани и достъпни.
Гъвкав монтаж на вратата: Вратата на отделението може да се монтира отляво или отдясно според вашите лични навици и предпочитания.
Дървени крака: Дървените крака придават на продукта естествен и приятен вид, като същевременно осигуряват стабилност. Може да се съчетае добре с всеки интериорен декор.
Внимание:

За да се предотврати преобръщане, този продукт трябва да се използва с предоставената приставка за стена.
Забележка:

Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
Спецификации
Цвят: Бял гланц
Материал: Инженерно дърво, темперирано стъкло, масивно евкалиптово дърво
Размери: 34,5 x 34 x 90 см (Ш x Д x В)
Повече подробности за предотвратяване на преобръщането на вашите мебели можете да намерите тук

EAN:8720287081111
SKU:812399
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 18
Обявата не е активна
Намери други обяви в Мебели -> Други в гр. София