Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 27 апр, 14:04 ч.
vidaXL Стенен рафт, кафяв дъб, 104x20x58,5 см, инженерно дърво(SKU:815290
88 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание
Не ви стига пространството? Увеличете максимално вътрешното си пространство за съхранение и подреждане и добавете към стената си стил с този практичен стенен рафт!

Първокласен материал: Инженерната дървесина е с изключително качество с гладка повърхност и също така се отличава със здравина, стабилност и устойчивост на влага.
Достатъчно място за съхранение: С 3 отворени отделения, окаченият рафт служи като идеалното място за съхранение и подреждане на вашите книги, награди, колекционерски предмети, украшения и др.
Лесна за почистване повърхност: Този рафт със стенен монтаж се почиства лесно с влажна кърпа.
Забележка:

Винт(ове) и щепсел(и) за вътрешността на стената не са включени. Търсете и използвайте винт(ове) и дюбел(и), подходящи за вашите стени. Ако не сте сигурни, потърсете професионална помощ. Прочетете и следвайте внимателно всяка стъпка от инструкциите.
Спецификации
Цвят: Кафяв дъб
Материал: Инженерно дърво
Размери: 104 x 20 x 58,5 см (Ш x Д x В)
С 3 отворени отделения
Лесен за почистване
Необходим е монтаж
EAN:8720286953938
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 25
Обявата не е активна
Намери други обяви в Мебели -> Други в гр. София