Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 28 фев, 07:12 ч.
vidaXL Стойка за монитор, бетонно сива, 42x24x13 см, ПДЧ(SKU:800220
36 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Описание
Тази практична стойка за монитори с минималистичен дизайн ще придаде модерно докосване на вашето жизнено пространство и ще държи вашия монитор на перфектното място!

Тази стойка е изработена от плоскост, осигуряваща ѝ здравина, издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Може да се използва като стойка за телевизор, поставка за вашия настолен монитор или други мултимедийни устройства. Повдигането на вашия екран ще намали напрежението във врата и гърба ви. Рафтът за съхранение отдолу може да побере вашата клавиатура, DVD плейър, игрална конзола, стрийминг устройство, приемници, медийни носители, тетрадки, химикалки и други.

Цялата повърхност се почиства лесно. Стойката се сглобява лесно.

Спецификации
Цвят: Бетонно сиво
Материал: ПДЧ
Размери: 42 x 24 x 13 см (Ш х Д х В)
Включва рафт за съхранение
EAN:8719883673813
SKU:800220
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 30
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar