Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 30 апр, 14:04 ч.
vidaXL Стифиращи кафе маси, 2 бр, опушен дъб, инженерно дърво(SKU:815540
120 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание
Стифиращите маси за кафе от 2 части са перфектната алтернатива за малки апартаменти или всяко жилище с ограничено пространство. Съвременният ѝ дизайн прави тази масичка за кафе шикозно допълнение към вашата всекидневна, спалня или офис.

Издръжлив материал: Стифиращите маси са изработени от инженерна дървесина, която е с изключително качество с гладка повърхност и се отличава със здравина, стабилност и устойчивост на влага.
Стифиращ дизайн: Стифиращите маси имат различни размери, за да отговорят на разнообразни изисквания. По-малката масичка може да се постави в по-голямата маса, ако имате нужда от повече пространство. И можете да ги разположите отделно за максимално пространство на плота.
Универсална функция: Стифиращите странични маси са многофункционални! Всяка от тях може да се използва като нощно шкафче в спалнята, помощна масичка или масичка до дивана в хола и офиса.
Здрав плот: Здравият плот на модурните стифиращи маси е идеален за поставяне на вашите напитки или всякакви други предмети, които искате подръка.
Спецификации
Цвят: Опушен дъб
Материал: Инженерно дърво
Размери на голямата маса: 48 x 30 x 45 см (Д x Ш x В)
Размери на малката маса: 37 x 29 x 36 см (Д x Ш x В)
Необходим монтаж: Да
Доставката съдържа:
1 x Голяма маса
1 х Малка маса
EAN:8720286977002
SKU:815540
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 19
Обявата не е активна
Намери други обяви в Мебели -> Маси в гр. София