Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена вчера, 14:04 ч.
vidaXL Библиотека/разделител за стая, 40x30x167,5 см, бор масив(SKU:808148
158 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание
Със своя модерен и красив дизайн, тази дървена библиотека ще бъде както декоративно, така и практично допълнение към интериора ви.

Етажерката за книги е изработена от масивна борова дървесина, което я прави здрава и стабилна. Проектирана с 5 просторни отделения, библиотеката за книги предлага достатъчно място за съхранение, за да държите вашите списания, книги, DVD-та, мултимедийни устройства и други декоративни предмети добре организирани и подръка. Освен това, като универсален рафт, тя може да служи и като разделител на стаята, което я прави перфектен избор за вашия коридор и всяко друго жилищно пространство. Етажерката за книги се почиства лесно с влажна кърпа.

Забележка: Не са включени винт(ове) и дюбел(и) за стената Търсете и използвайте винт(ове) и дюбел(и), подходящи за вашите стени. Ако не сте сигурни, потърсете професионална помощ. Прочетете и следвайте внимателно всяка стъпка от инструкциите.

Спецификации
Материал: Масивна борова дървесина (необработена)
Размери: 40 x 30 x 167,5 см (Ш x Д x В)
Може да се използва като библиотека или разделител за помещения
Необходимо сглобяване: Да
ВНИМАНИЕ: За да се предотврати преобръщане, този продукт трябва да се използва с предоставения анкер за стена
Повече подробности за предотвратяване на преобръщането на вашите мебели можете да намерите тук

EAN:8720286608487
SKU:808148
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 19
Обявата не е активна
Намери други обяви в Мебели -> Други в гр. София