Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 04 мар, 05:02 ч.
vidaXL Градински сандък за съхранение, полиратан, 200x50x60 см, черен(SKU:46474
560 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Описание
Търсите атрактивно и универсално решение за съхранение на открито? Тогава този полиратанов сандък за съхранение е идеален избор за вас!

Проектиран с просторно отделение, той е достатъчно голям, за да съхранява градински предмети, като: възглавници за мебели, възглавнички, допълнителни одеяла, играчки за басейн и градински пособия. Тази кутия за съхранение е изградена от стоманена рамка с прахово покритие и ръчно тъкан полиратан, който е издръжлив и устойчив на ръжда и на атмосферни влияния, като предоставя дългогодишна надеждна употреба. Тя има подплата, която ще предпази съдържанието от прах и влага. Благодарение на повдигнатите крака, този сандък за съхранение осигурява добра циркулация на въздуха отдолу и поддържа вещите сухи и чисти. Освен това той разполага с механизъм за повдигане, така че без усилия да отваряте и затваряте капака. Лесно се избърсва с влажна кърпа. Раклата за съхранение се сглобява лесно.

Раклата за съхранение се сглобява лесно.

Забележка: Моля, покрийте кутията за възглавници с водоустойчив плат/материал, за да предотвратите проникването на вода в кутията при дъжд.

Спецификации
Цвят: Черен
Материал: PE (полиетилен) ратан + прахово боядисана стомана
Размери: 200 x 50 x 60 см (Ш x Д x В)
Вътрешни размери: 196 x 46 x 51 см (Ш x Д x В)
PE подплата
С повдигнати крака за влагоустойчивост
С механизъм за повдигане за лесно отваряне и затваряне
EAN:8719883732190
SKU:46474
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 21:41 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 44
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar