Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 05 мар, 10:00 ч.
3974 Детско дървено образователно кубче – сортер
28,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Детско дървено образователно кубче – сортер

Детско дървено образователно кубче – сортер ще забавлява децата, докато разучават нови за тях фигури и цветове. Те ще трябва да вкарат фигурките в правилните за тях места. Играта със сортера е занимателна и образователна, тя ще спомогне в развитието на фината моторика и разпознаването на формите и различните цветове.

Кубът има 5 стени в свежи цветове и на всяка от тях има различна задача за детето. Ротари зъбни колела, математически кубчета, лабиринт с животни, сортер с дървени блокчета. В комплекта детето получава 7 разноцветни дървени формички, които трябва да бъдат поставени в дървеното кубче. Всеки от блоковете се побира само в една от дупките в образователния куб. Най-горният панел може да бъде изтеглен и да играете с него поотделно.

Детско дървено образователно кубче – сортер е боядисано в свежи цветове с бои на водна основа, които са напълно безвредни.

Посочената цена е за 1 брой. Разгледайте още продукти в категорията


376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 15
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar