Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/15
Добавена днес, 19:07 ч.
3996 Кола трансформър с дистанционно управление и гривна за жестово управление
80 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • ЧЕРВЕН

  • СИН

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Кола трансформър с дистанционно управление и гривна за жестово управление с движения на ръката с четири посоки на движение, rc количка която се променя на офроуд бъги или на спортна кола с едно движение на ръката и развива до 25 КМ/ч
Тази иновативна кола с дистанционно управление може да се движи напред, назад, настрани, както и да се върти на 360 градуса.

Модела е многофункционален, колата може да бъде бъги и да преминава през различни неравности, може да бъде и спортна, да развива големи скорости.
Една невероятна играчка, която гарантирано ще зарадва вашето дете, тази иновативна кола с дистанционно управление може да се движи напред, назад и настрани, както и да се върти на 360 градуса, с едно докосване на бутона се повдига на амортисьорите си като така се превръща в офроуд бъги, а когато е в спортен режим се снижава близо до земята, което позволява да развие максималана скорост от 25 километра в час.

При обръщане по гръб количката продължава да се движи под вашите команди благодарение на иновативния си дизайн.

Зарядната батерия, включена в комплекта е с мощност от 1400 mAh и е достатъчна за 30-40 минути каране с едно зареждане на батерията което отнема около 4 часа.

Размерите на състезателната кола са 34см х 18см х 10см.

Максимална дистанция за безжично управление с дистанционното е около 40м.

В комплекта е включен безжичен сензорен часовник дистанционно, който позволява само чрез движение на ръката да насочвате автомобила в желаната посока, да го завъртате или повдигате.

Също така към комплекта има и стандартно дистанционно управление с бутони и джойстик.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 19:08 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 20
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar