Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 09 мар, 10:12 ч.
vidaXL Двоен шезлонг със сенник, Textilene, черно и кремаво(SKU:310547
488 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Шезлонги
Описание
Описание

Независимо дали желаете да се отпуснете насаме или като двойка, този двоен шезлонг е отличен избор, подходящ за открити пространства.

Този люлеещ шезлонг се отличава със здрава стоманена рамка, която е изключително стабилна и осигурява дълъг експлоатационен живот. Дневното легло е проектирано със здрава и дишаща тъкан textilene, осигуряваща максимален комфорт, докато се излежавате. Включените две малки възглавнички доставят допълнителен комфорт. Освен това сенникът ви предпазва от вредните UV лъчи.

Забележка: За да удължите живота на вашите градински мебели, препоръчваме ви да ги почиствате редовно и да не ги оставяте ненужно на открито без защита.

Почистване: Използвайте мек сапунен разтвор

Съхранение: Ако е възможно, съхранявайте на хладно и сухо място на закрито. Ако продуктът се съхранява на открито, защитете го с водоустойчиво покривало. Избършете и изсушете излишната вода или сняг от плоските повърхности след дъжд или снеговалеж. Позволете достатъчно циркулация на въздуха, за да избегнете повреди, свързани с влагата.

Спецификации
  • Цвят: Черно и кремаво
  • Материал: Textilene, стомана
  • Размери: 139 x 180 x 170 см (Ш x Д x В)
  • С две възглавнички
  • Необходим е монтаж
  • EAN:8720286087008
  • SKU:310547
  • Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 11:10 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 27
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar