Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 13 мар, 06:26 ч.
vidaXL Разтегателна градинска маса, (110-160)х80х75 см, тик масив(SKU:44684
700 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Маси
Описание
Описание

Тази разтегателна маса от тиково дърво е идеална за използване на открито. Тя ще се превърне в централна точка на вашата градина, тераса или вътрешен двор.

Благодарение на специалния си дизайн, тази овална трапезна маса може да бъде удължена най-много до 160 см, когато се изисква допълнително пространство. Това обзавеждане е изработено от изключително издръжлива тикова твърда дървесина, която е суха – изсушена в пещ, след което фино шлифована, за да ѝ се придаде много гладък вид. Тиковото дърво е известно с изключителната си здравина и устойчивост на атмосферни влияния, което го прави далеч по-подходящо за градински мебели от всеки друг вид дърво. Тиковото дърво е идеалният избор, ако искате да закупите дълготрайна градинска мебел.

Междувременно може да устои и на влага и насекоми. Продуктът е с нанесен красив финиш, придаващ топъл цвят на дървото. Освен това тази маса има отвор, така че да може да се монтира чадър.

Спецификации
  • Материал: Фино шлайфано твърдо тиково дърво с финиш на водна основа
  • Размери на масата: (110-160) x 80 x 75 см (Д x Ш x В)
  • Масата може да бъде разтеглена от 110 на 160 см
  • С отвор за чадър
  • EAN:8718475708148
  • SKU:44684
  • Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 22:19 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 30
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar