Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 27 мар, 07:55 ч.
vidaXL Двоен шезлонг с шалтета, полиратан, сиви(SKU:42888
925 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Шезлонги
Описание
Описание
Този висококачествен двоен ратанов шезлонг съчетава стил и функционалност и ще се превърне в централната точка във вашата градина или вътрешен двор.

Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба. Шезлонгът е направен от здрава и издръжлива прахово боядисана стоманена рамка. Облегалките на шезлонга могат да бъдат настроени на най-удобната позиция. Дебело подплатените подвижни шалтета и възглавничките допринасят за комфорта при седнало и легнало положение. Този голям шезлонг е за 2-ма души, а отстрани можете да поставите напитки, телефони, книги или други предмети.

Доставката включва 1 шезлонг, 2 шалтета и 2 малки възглавнички. Забележка: Препоръчваме покриването на шезлонга при дъжд, сняг или скреж.

Спецификации
Цвят на ратана и на шалтетата: Сив
Материал: Рамка от прахово боядисана стомана + PE ратан
Материал на възглавницата: Плат
Размери: 210 x 140/161 x 23/63 см (Д x Ш x В)
Доставката включва: 1 x шезлонг, 2 x шалтета, 2 възглавнички
EAN:8718475504788
SKU:42888
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 15:43 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 15
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar