Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 31 мар, 10:43 ч.
4210 Класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри
9 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри

Събудете спомените си за най-любимите игри от миналото с нашата класическа ретро игра Тетрис, обогатена с 9999 игри в едно! Тази конзола ви връща във времето на незабравимите 80-те години, когато игрите бяха просто, но вълнуващо забавление за всички.

С безкрайните възможности за забавление и разнообразие от игри, включени в тази конзола, вие и вашето семейство ще се наслаждавате на часове на непрекъснато забавление. От класическия Тетрис до много други емблематични заглавия, тази конзола е идеалното решение за всеки, който обича ретро игрите.

Със своя компактен дизайн и лесен за използване интерфейс, тази ретро игрова конзола е перфектният подарък за всеки геймър, както и за всички, които обичат да се забавляват с класическите игри. Направете първата стъпка към незабравими спомени и забавление с нашата класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри в едно!

Ето характеристики на играта "Класическа ретро игра Тетрис" с 9999 игри:

Многообразие от игри: Включва 9999 предварително инсталирани игри или варианти на класически аркадни заглавия като Tetris, Snake, Frogger, Arkanoid, Formula 1, Space Invaders, Battle Tank и много други.

LCD дисплей: Играта разполага с ясен LCD дисплей, който осигурява добро визуално изживяване на игрите.

Захранване: Изисква 2 батерии тип AA, които осигуряват дълъг живот на батерията и устойчивост при игра.

Компактен дизайн: С компактни размери и лека конструкция, играта е лесна за носене навсякъде, където и да отидете.

Функционалност: Предлага функции като автоматично изключване, регулиране на звука, възможност за избор на ниво на трудност и други опции за персонализация на играта.

Подходяща за възраст: Играта е подходяща за деца над 3-годишна възраст, както и за възрастни, които обичат ретро игри и искат да се забавляват.

Издръжливост и качество: Играта е проектирана с висококачествени материали, които осигуряват дълъг живот и надеждност при употреба.


Комплектът включва:

1 брой ретро конзола тетрис с 9999 вградени игри


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 25
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar