Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 06 апр, 17:04 ч.
vidaXL Етажерка за книги, 60x35x180 см, мангово дърво масив(SKU:247481
840 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Описание
Добавете усещане за рустик стил във вашия дом или офис с нашата ретро етажерка за книги.

Тази етажерка за книги в античен стил е изработена от масивно дърво от манго – твърда дървесина с плътни шарки. Грубото дърво от манго не само има силата да понесе теглото, но и издържа на износване във времето. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голяма грижа, било то полиране или лакиране. Майсторската изработка и атрактивните дървесни шарки правят всяка мебел отличителна и малко по-различна от следващите. Тази етажерка има 1 шкаф с 2 врати и 6 отделения, предлагащи идеално решение за съхраняване и подреждане на вашата колекция от книги, списания, документи или декоративни елементи като фоторамки и колекционерски предмети. Сглобяването е лесно.

Важна забележка: Цветовете и шарките на дървото варират, което прави всяка от нашите етажерки уникална; доставката е на случаен принцип.

Спецификации
Материал: Мангово дърво масив с естествен финиш
Размери: 60 x 35 x 180 см (Ш x Д x В)
С 2 врати и 6 отделения
EAN:8719883556727
SKU:247481
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 17:28 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 29
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar