Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 16 апр, 16:04 ч.
vidaXL Бар маса, 60x60x110 см, импрегнирана борова дървесина(SKU:318219
135 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Бар маси
Описание
Описание
Тази дървена бар маса, отличаваща се с изчистен външен вид, е създадена да бъде отлично допълнение към външното ви пространство. Можете да поговорите или да похапнете нещо вкусно със семейството или приятелите си около тази красива дворна маса.

Изработена е от импрегнирана дървесина, което я прави издръжлива и устойчива на корозия. Затова градинската трапезна маса е подходяща за употреба на открито. Елегантният дизайн на бар масата я превръща в неподвластен на времето аксесоар за градината ви. Освен това може да се използва и на закрито.

Забележка: За да удължите живота на вашите градински мебели, препоръчваме ви да ги почиствате редовно и да не ги оставяте ненужно на открито без защита.

Почистване: Използвайте мек сапунен разтвор.

Съхранение: Ако е възможно, съхранявайте на хладно и сухо място на закрито. Ако продуктът се съхранява на открито, защитете го с водоустойчиво покривало. Избършете и изсушете излишната вода или сняг от плоските повърхности след дъжд или снеговалеж. Осигурете достатъчно циркулация на въздух, за да избегнете повреди, свързани с влагата.

Спецификации
Материал: Борово дърво, зелена импрегнация
Размери: 60 x 60 x 110 cм (Ш x Д x В)
Устойчивост на корозия
Необходим е монтаж
EAN:8720286830321
SKU:318219
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен вчера в 16:44 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 27
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar