Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 17 апр, 14:21 ч.
vidaXL Пейка за съхранение, регенерирано дърво масив(SKU:241633
600 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Пейки
Описание
Описание
Този дървен сандък/пейка за съхранение в античен стил ви предлага определено място за съхранение и ви помага да поддържате предметите си в страхотен ред. Можете също да поставите вази, тоалетни принадлежности или някои декорации върху здравата горна повърхност.

Този страничен шкаф е изработен от регенерирана дървесина масив, което означава, че всяка мебел е уникална и малко по-различна от всяка друга. Мебелите, изработени от регенерирана дървесина, имат характеристиките на различни дървесини като тиково дърво, акация, мангово дърво, салово дърво и др. Регенерираното дърво е солидно, стабилно, издръжливо и красиво. Дупките от гвоздеи или видимата линейна структура носят своята история и приканват следващият притежател да насложи своята. Поставянето на тази мебел у дома ще покаже вашата концепция за запазване на ресурсите, опазване на околната среда и устойчивото развитие на планетата ни.

Изцяло ръчната изработка добавя винтидж стил на бюфета, който ще ви очарова с екзотичния си привкус. Всеки процес на комбиниране, боядисване и полиране е внимателно осъществен. Този ретро бюфет със сигурност ще бъде перфектно допълнение към вашия дом.

Важна забележка: Цветовете варират, което прави всеки от нашите шкафове уникален; доставката е на случаен принцип.

Спецификации
Материали: Регенерирано масивно дърво
Общи размери: 120 x 30 x 40 см (Д х Ш х В)
Многоцветно дърво
Изцяло ръчна изработка
Приложени полиране, частично боядисване и лак

EAN:8718475916093
SKU:241633
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 14:41 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 17
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar