Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 18 апр, 15:14 ч.
Модерна маса за кафе с променлива форма, цвят бял(SKU:240424
635 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Описание
Тази масичка за кафе ще бъде истинско подобрение на вашия дом със своя ексклузивен дизайн. Масичката може да се завърти така че да придобие различни форми като в същото време ще ви предостави пространство, което можете да използвате за съхранение на вещи. Направена е със солидна конструкция и ще я ползвате дълги години. Може да се използва като масичка за кафе, на която да поставяте напитките си или други вещи, които искате да държите на една ръка разстояние. Можете също така да я поставите в спалнята си и да я използвате като уникално нощно шкафче! Тя е лесна за почистване, нуждаете се само от чиста и мека влажна кърпа, за доброто и поддържане!

Спецификации
Материал: MDF
Материал на крачетата: неръждаема стомана
Размер на масичката: 80 х 32,5 см (Д х В)
Ширина: 35-58 см
Цвят: бял гланц
EAN:8718475851943
SKU:240424
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 16:02 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 13
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar