Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 01 май, 11:52 ч.
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ 110000 €
110 000 € (1222 € кв. м.)
Тип сделка: Продава Апартамент в гр. Пловдив

Тип апартамент: 3-стаен
Квадратура: 90 кв. м.
Вид строителство: Тухла
Eтаж: 4
Брой етажи: 4
Година: 2023
Описание

СОБСТВЕНИК, предлага ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ,изложение ИЗТОК СЕВЕР, в нов луксозен комплекс с Акт 16 , недалеч от VIA Park и Модър- Царевец . СГРАДАТА е с красива архитектура, с визия прилягаща за квартала и скатни покриви с керемиди. Апартаментът се състои от ДНЕВНА И КУХНЕНСКИ БОКС- 27.25м2, две СПАЛНИ , една от които със СКЛАД/ДРЕШНИК , баня с тоалетна, входно антре и тераса. Строителството е прецизно с много високо качество на изпълнение и материали: керамична тухла, немска 5-камерна дограма от най-висок клас с мултифункционално стъкло, дизайнерско стълбище/виж галерия/ от естествен камък и облицовка на фасадата, 10 см. външна топлоизолация, парапети на стълбището и терасите от ковано желязо, блиндирани входни врати, безшумен асансьор, домофонна система с видеонаблюдение, декоративни елементи по фасадата, LED осветление по общи части и фасада и много други екстри за живущите. Жилището е на шпакловка и замазка, с изградена ел. инсталация с контакти и ключове, ВиК на тапа, входна
блиндирана врата от най-висок клас. Мястото е тихо и много спокойно, като в близост има зеленчуков пазар, детска градина, училище, болница и автобусни спирки. ЧУДЕСЕН за инвестиция и живене.

тел.0882832766 и 0888255044

Особености:
• Тухла
• Асансьор
• В затворен комплекс

Частно лице
Кунчо Чолаков



В Bazar.BG от 18 март 2024г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
Остромила
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 410
Отмени
гр. Пловдив, Остромила
 
Още подобни обяви от Остромила, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar